Qui sóc jo?

Boig per la llum i la fotografia. Pare de dos fantàstics fills i enamorat de la meva dona.

Durant mes de 20 anys la fotografia ha exercit en mi una forma de canalitzar els meus sentiments envers el món que ens envolta. Opinar gràficament sobre un fet, una persona, una situació o un lloc és una possibilitat que m’enriqueix personalment. Observar i transmetre el que pensa la gent. Els seus estats d’ànims i impulsos vitals focalitzen el meu propòsit fotogràfic i és per això que el factor humà domina part de la meva obra. L’expressivitat i l’emoció tan per el lector com per el protagonista son els dos ingredients que sempre considero necessaris per poder crear una fotografia. Així doncs si una fotografia aconsegueix despertar al lector un sentiment sigui del caire que sigui, jo hauré aconseguit el meu propòsit.

Quan rebo un encàrrec, sempre miro de buscar el mètode que em doni el resultat que compleixi amb les exigències del client. Per aquest motiu la comunicació i la confiança són les vies que més tinc en compte per aconseguir aquest propòsit. Entenc que l’única manera d’avançar és afrontar els nous encàrrecs amb ganes d’aprendre i els que es repeteixen amb el repte de fer encara millor la feina feta.

Considero molt important deixar la pròpia empremta en cada imatge i encàrrec així com la manera que tinc d’entendre la fotografia; una imatge cuidada, clara, senzilla i entenedora però amb càrrega informativa. La meva intenció és transmetre una forma de veure la vida amb la fotografia. Una fotografia que ja fa molts anys que forma part de la meva pròpia vida.

Visc a Girona, un lloc petit i agradable on la meva família se sent a gust. Des d’aquesta ciutat viatjo i cobreixo encàrrecs per publicacions i clients dins i fora de casa que no han fet més que enriquir la meva manera de veure tot el que ens envolta.

Estic a la vostra disposició per qualsevol cosa que necessiteu. Sempre sereu benvinguts a casa!